رشت-هویت گیلان:دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه یکی از مهمترین راه‌های رسیدن به معرفت‌الله، معرفت نفس است، خاطرنشان کرد: متاسفانه ما بیشتر به دنبال شناخت اشیاء و اطراف خود هستیم و کمتر در مورد خودمان وقت گذاشته‌ایم و در این بخش کوتاهی کردیم.

به گزارش هویت گیلان ؛ آیت‌الله «رضا رمضانی» شامگاه پنجشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ در مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان که در مسجد صفی رشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله رودباری، اظهار کرد: از اینکه فرزند ایشان حضور در این مسجد را پذیرفتند، خیلی خوشحالیم و در دانشگاه‌ و حوزه‌‌های علمیه نیز باید از ظرفیت ایشان استفاده شود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فرزند آیت‌الله رودباری نباید تنها به برگزاری نماز جماعت در این مسجد اکتفا کنند، بلکه همانند پدر بحث‌های تفسیری را هم دنبال نمایند، تصریح کرد: امروزه مباحث عقاید، اخلاق و احکام شدیدا مورد نیاز جامعه است.

وی با اشاره به اینکه مردم نیازمند معارف اهل بیت(ع) هستند و جامعه هر چه با قرآن انس داشته باشد، امنیت آن بیشتر خواهد شد، افزود: در تمام شهرستان‌ها و شهرها مثل آیت‌الله رودباری نیاز داریم.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه قرآن کریم می‌تواند بشریت را به اوج برساند، اظهار کرد: ما باید قدردان شب‌های قدر باشیم و اگر انسان بتواند به درستی از این شب‌ها استفاده کند، به معرفت‌الله می‌رسد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه یکی از مهمترین راه‌های رسیدن به معرفت‌الله، معرفت نفس است، خاطرنشان کرد: متاسفانه ما بیشتر به دنبال شناخت اشیاء و اطراف خود هستیم و کمتر در مورد خودمان وقت گذاشته‌ایم و در این بخش کوتاهی کردیم.

وی با فضیلت‌ترین معرفت را شناخت خویشتن دانست و گفت: انسان وقتی شناخت بدست بیاورد، می‌تواند با هستی ارتباط برقرار کرده و نعمت‌ها را بشناسد؛ انسان توان طی کردن منازل مختلف را دارد.

آیت‌الله رمضانی ابراز کرد: باید از نعمت‌های الهی استفاده کرده و قدردان آنها باشیم وگرنه خدا آن نعمت‌ها را از ما می‌گیرد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه یک مسئولیت اجتماعی بر گردن انسان است که نمی‌تواند از آن فرار کند، تصریح کرد: حتی کسی که مسئولیت حاکمیتی بر گردنش نیست، در برابر ارزش‌ها، احکام و آداب دینی مسئولیت دارد.

وی اضافه کرد: ما باید از الطاف الهی که شامل پیامبر اکرم(ص)، امامان، قرآن کریم و مرجعیت می‌شود، استفاده کنیم، چون ما را به بندگی الهی نزدیک و از معصیت دور می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی در ادامه، دین را ندای فطرت آدمیان معرفی کرد و گفت: دین غیر از فطرت، عقلانیت، معنویت و عدالت چیز دیگری نمی‌‌گوید و اینکه می‌گویند دین ستیزی وجود دارد، اشتباه است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه ما باید دین را خوب معرفی کنیم، تصریح کرد: ما باید از امکاناتی که در حوزه حاکمیت وجود دارد از جمله صداوسیما و همچنین ظرفیت عالمان دینی، مربیان و معلمان برای معرفی درست دین استفاده کنیم.

وی به وظایف عالمان دینی اشاره کرد و گفت: معرفی خوب دین، پاسخگویی به پرسش‎ها و پاسخ به شبهات، سه وظیفه عالمان دینی است.

آیت‌الله رمضانی در ادامه به ضرورت توجه به حجاب و شناختن فلسفه آن اشاره کرد و گفت: ما باید آثار بد کشف حجاب و آنچه در جوامع غربی اتفاق افتاده را تبیین کنیم؛ اگر هنجارشکنی و برهنگی در جامعه یک فرهنگ شود، قطعا فسادآور خواهد بود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) اضافه کرد: این فقط در حوزه حجاب نیست بلکه در حوزه معیشت و اقتصاد نیز اگر کنترلی صورت نگیرد، فسادآور می‌شود.

وی در بخش پایانی سخنانش، نهج‌البلاغه را یک نسخه بی‌نظیر دانست و تاکید کرد: با وجود همه بی مهری‌ها امروز علی(ع) محبوب عالمیان است؛ امیرالمومنین(ع) حاکم عادلی است که بخاطر عدالت بشهادت رسیده است.

آیت‌الله رمضانی به خطبه ۳۴ نهج البلاغه که به حقوق متقابل امام و امّت پرداخته، اشاره کرد و گفت: حقّ امام بر مردم این است که به سخنانش گوش فرادهند و فرمانش را اطاعت کنند و حق مردم بر امام نیز این است که همه چیز را در میان آنها مساوى تقسیم کند و عدالت را در میان آنها رعایت نماید.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری همچنین به حدیث دیگری از امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین(ع) می‌فرمایند: «چهار چیز است که حاکمیت را ساقط می‌کند: بـه فـرامـوشـی سـپردن مـسـائل اصـلی و بـنـیـادین و چنگ زدن به امور فرعی؛ به کار گرفتن افراد ناشایست و طرد افراد شایسته و کارآمد».

وی با ببیان اینکه وقتی یک مسئول، احساس کند که نمی‌تواند ادامه دهد، باید خود را کنار بکشد، تصریح کرد: کسی که در شأن است باید مسئولیت را عهده‌دار شود.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه همه باید به احکام و شریعت توجه کنیم، اذعان کرد: توجه به خانواده شهدا، اصول شهدا، مبانی و اهدافی که شهدا برای آنها شهید شدند ضروری است؛ همچنین سفارش‌هایی که شهدا در مورد نظام، ولایت و انقلاب داشتند نباید فراموش شود.