رشت-هویت گیلان: دکتر روستایی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: استفادا از دیپلماسی علمی ، توسعه و تبادل علمی راهکار مناسبی جهت رفع مشکلات است و می توان گفت دیپلماسی علمی از مهمترین دیپلماسی ها است که می تواند دیپلماسی اقتصادی را در برگیرد.
به گزارش خبرنگار هویت گیلان از رشت ؛ دکتر داوود روستایی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان های رشت و خمام صبح امروز در نشست با رسانه های گروهی استان ضمن تبریک میلاد با سعادت امام عصر مهدی موعود (ع) در خصوص حضور خود به عنوان کاندیدا در این دوره از انتخابات اظهار کرد:احساس مسوولیت ، کمک جهت نیل به اهداف نظام ، ارتباطم با نخبگان و دانشگاهیان جهت افزایش مشارکت در عرصه انتخابات از دلایل حضور بنده در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:فردی که کاندید در انتخابات می شود باید قدرت شناسایی مشکلات ، ارایه راهکارها و طرح های مناسب جهت رفع مشکلات را داشته باشد زیرا آنچه مهم و حایز اهمیت است ورود موفق و موثر در انتخابات است.
وی گفت:در عرصه انتخابات ، حق انتخاب با مردم است به هوشمندی مردم نیاز داریم تا علاوه بر افزایش مشارکت ، فرد یا افراد اصلح به عنوان نماینده مردم وارد صحن مجلس شوند.
وی با بیان اینکه همه کاندیداها مورد تایید نظام هستند ، تصریح کرد:انتخاب اصلح مهم است که مردم میبایست در این راستا آگاهی و بصیرت داشته باشند.
دکتر روستایی با اشاره به مشخص بودن مشکلات شهرستان رشت عنوان کرد:امروز مباحث معیشتی گریبانگیر همه افراد جامعه است و اقتصاد و سلامت معیشت مردم را تحت تاثیر قرار می دهند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد:در استان گیلان باید از ظرفیت های موجود در استان جهت رفع مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی استفاده شود.
وی استفاده از ظرفیت کشاورزی استان که طی سال های اخیر مورد بی توجهی قرار گرفته را فرصتی برای توسعه اقتصاد استان و رفع مشکل بیکاری عنوان کرد و افزود:ترویج و توسعه گردشگری تاریخی ، گردشگری سلامت ، بوم گردی و … بستری مناسب جهت رفع مشکلات استان است و باید مورد توجه قرار گیرد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گردشگری سلامت سود قابل توجه و محوریت بیشتری دارد ، خاطرنشان کرد:گردشگری سلامت می تواند به عنوان زیرشاخه ای از معیشت مورد توجه قرار گیرد متاسفانه زیرساخت های بخش سلامت در استان مناسب و مطلوب نمی باشند و بیمارستان ژنرال استان بعد از سال ها پیگیری تاکنون به بهره برداری نرسیده است و نیازمند حمایت ها و مطالبه گری های ۱۳ نماینده استان است .
دکتر روستایی گفت:با توجه به ظرفیت خوب و مناسب بخش خصوصی در عرصه سلامت ، باید از این بستر برای توسعه توریسم سلامت استفاده شود .
وی سالمندی استان گیلان و کاهش نیروی جوان را از دیگر مشکلات استان عنوان کرد و افزود:مراقبت از سالمندان در حوزه دارویی و توانبخشی مستلزم صرف هزینه های معنوی و مادی است و دغدغه سالمندی استان و مراقبت از سالمندان باید در اولویت قرار گیرد تا طی سال های آتی با کمبود نیروی جوان برای کار مواجه نشویم.
وی با اشاره به فعالیت چندین کارخانه داروسازی در رشت و ایجاد آلودگی های زیست محیطی خاطرنشان کرد:با توجه به سرطان خیزی استان گیلان و حجم بالای مصرف داروهای ضدسرطان و همچنین آلودگی ناشی از کارخانجات تولید کننده داروهای بیماران سرطانی در استان ، اما در اختصاص بیشتر داروهای سرطانی به استان گیلان هیچ امتیازی در نظر گرفته نشده است و این مهم باید مطالبه گری شود تا سهم استان از دریافت داروهای سرطانی افزایش یابد.
وی خواستار افزایش بیشتر مراکز غربالگری در استان شد و گفت: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی باید در این حوزه مطالبه گری و پیگیری تا حصول نتیجه داشته باشند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی یادآورشد:نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید در خصوص سلامت و معیشت مردم دغدغه داشته باشند.
وی زباله و پسماند سراوان ، آلودگی رودخانه های رشت را دغدغه امروز مردم استان عنوان کرد که می توانست فرصتی برای توسعه اقتصادی استان و رفع مشکلات معیشتی شود ، وجود رودخانه ها ظرفیتی است که می تواند رشت را به ونیز در ایران تبدیل کند.
وی رفع مشکلات سروان را نیازمند ارایه طرح توجیهی دانست و گفت:چرا رفع مشکل سراوان سالیان متمادی به طول انجامیده در حالیکه با بهره گیری از طرح های نخبگان این مشکل سریعتر می توانست رفع شود.
دکتر روستایی استفاده از طرح ها و ایده های نخبگان و دانشگاهیان علمی را در راستای رفع آلودگی رودخانه های رشت ضروری عنوان کرد و گفت:باید از علم جهت رفع مشکلات بهره گرفت و یکی از راهکارهای برون رفت از مشکلات شهر رشت بهره گیری از خرد و تفکر جمعی و تشکیل کارگروه است.
وی تاکید کرد: استفاده از دیپلماسی علمی ، توسعه و تبادل علمی راهکار مناسبی جهت رفع مشکلات است و می توان گفت دیپلماسی علمی از مهمترین دیپلماسی ها است که می تواند دیپلماسی اقتصادی را در برگیرد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات محلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:بهره گیری علم و تجربیات حاصل از تبادلات علمی و به دنبال آن صادرات محصولات علمی خود می تواند در اقتصاد و معیشت مردم تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان گیلان و دسترسی به مارکت اوراسیا و روسیه تصریح کرد:باید از موقعیت جغرافیایی گیلان جهت صادرات به کشور روسیه و در دست گرفتن بازار روسیه استفاده شود.
وی گفت: مشارکت مردم در عرصه انتخابات ، افزایش امنیت ملی کشور را به دنبال دارد.
Sunday, 24 November , 2024