رشت-هویت گیلان:مدیردرمان تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اینکه طی سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی در مدیریت درمان استان رقم می خورد، خاطرنشان کرد:اجرای پروژه های مدیریت درمان استان از اواخر سال جاری و بهار سال ۱۴۰۳ آغاز می شود.
به گزارش هویت گیلان به نقل خبرنگار لیجار از رشت ؛ دکتر حسین ابراهیمی مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان صبح امروز در نشست خبری با رسانه های گروهی استان با بیان اینکه خبرنگاران بازوی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هستند ، اظهار کرد:خبرنگاران در صورت مشاهده هر گونه ضعف یا مشکل در ارایه خدمات به مردم می توانند به مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی گزارش دهند تا با یاری خبرنگاران مشکلات بخش درمان رفع شود.
وی افزود:تمام تلاش مدیریت درمان تامین اجتماعی استان این است که در دولت مردمی ، مردمی تر باشد ، اتفاقات بهتری را رقم بزند و بتواند خدماتی را به مردم ارایه دهد که ملموس و قابل مشاهده باشد.
مدیردرمان تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اینکه طی سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی در مدیریت درمان استان رقم می خورد، خاطرنشان کرد:اجرای پروژه های مدیریت درمان استان از اواخر سال جاری و بهار سال ۱۴۰۳ آغاز می شود.
وی گفت:مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در دو بخش ملکی و غیر ملکی مشغول ارایه خدمات به بیمه شدگان است و طی سال جاری در بخش ملکی ادامه اقدامات سال گذشته و همچنین خریداری تجهیزات بروز صورت گرفته است.
دکتر ابراهیمی یادآورشد:با افتتاح بیمارستان شهید املاکی در کومله شهرستان لنگرود خرید تجهیزات و بروزرسانی آن تا پایان سال جاری عملیاتی می شود.
بازسازی و مقاوم سازی درمانگاه منجیل
وی در ادامه با اشاره به وضعیت درمانگاه منحیل تصریح کرد:درمانگاه منجیل طی ۳۲ پیش احداث و متاسفانه افتتاح نشده بود ، موافقت جهت بازسازی و مقاوم سازی این درمانگاه از وزارت بهداشت گرفته شده است ، مدت زمان اجرای بازسازی و مقاوم سازی درمانگاه منجیل بین ۶ ماه تا یکسال می باشد و امید است تا پایان سال ۱۴۰۳ با توجه به حضور بیش از ۲۵ هزار بیمه شده در منجیل و ارایه خدمات به آنان این پروژه به اتمام برسد.
درمانگاه فومن
دکتر ابراهیمی در خصوص شبانه روزی شدن درمانگاه شهرستان فومن گفت:بازسازی درمانگاه فومن آغاز شده و مدت زمان اجرای این پروژه بین ۶ ماه تا یکسال است و طی سال ۱۴۰۳ درمانگاه فومن شبانه روزی خواهد شد.
درمانگاه بیمارستان رسول اکرم (ص)
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه کلنگ درمانگاه بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت به زمین زده شد ، اظهار کرد:این درمانگاه در حدود ۵ هزار مترمربع زیربنا دارد که در بهار ۱۴۰۳ کارگاه آن تجهیز و عملیات اجرایی آغاز می شود.
وی یادآور شد:درمانگاه بیمارستان رسول اکرم (ص) بزرگترین درمانگاه مجموعه درمان تامین اجتماعی کل کشور است.
درمانگاه لاهیجان
وی گفت:در شهرستان لاهیجان نیز پروژه درمانگاهی ، رفاهی و اداری در حال احداث است که طول مدت اجرای پروژه ۱۸ ماه می باشد.
شفت
دکتر ابراهیمی ضمن تشکر از فرماندار شهرستان شفت و دیگر مسوولان شهری این شهرستان خاطرنشان کرد: ساختمان مناسب و خوبی در این شهرستان جهت ارایه خدمات به بیمه شدگان در حال خریداری است.
رضوانشهر
وی با بیان اینکه شهرستان رضوانشهر بیش از ۳۰ هزار بیمه شده دارد ، تصریح کرد:جهت اجرای پروژه در شهرستان رضوانشهر در راستای ارایه خدمات به بیمه شدگان زمین مناسبی تعرفه شده و امید است با حمایت و همکاری فرماندار این شهرستان ، شاهد پیشرفت پروژه باشیم.
صومعه سرا
وی گفت:در شهرستان صومعه سرا نیز به زودی زمین خریداری و پروژه احداث درمانگاه آغاز خواهد شد.
اسالم
مدیردرمان تامین اجتماعی با اشاره به قدیمی بودن سازه اسالم تصریح کرد:همه تلاش ها بر این است که با کمک مسوولان شهری اسالم درمانگاه جدیدی جهت ارایه خدمات به بیمه شدگان احداث شود.
خمام
دکتر ابراهیمی یادآور شد:در شهرستان خمام نیز با پای کار آمدن فرمانداری و هبه ۲ هزار متر مربع زمین ، امید است به زودی ساخت درمانگاه جهت ارایه خدمات به ۲۲ هزار بیمه شده آغاز شود البته تا ساخت درمانگاه فعلا قرار است در ساختمانی استیجاری به بیمه شدگان خدمت ارایه شود.
احداث انبار دارویی
وی با اشاره به احداث انبار دارویی در بیمارستان شهید املاکی شهرستان لنگرود خاطرنشان کرد:ساخت انبار دارویی این بیمارستان طی سال ۱۴۰۳ آغاز و طی ۲۴ ماه به اتمام می رسد.
احداث مجتمع رفاهی
وی از احداث مجتمع رفاهی بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت خبر داد و گفت:بعد از سال ها قرار است مجتمع رفاهی بیمارستان حصرت رسول اکرم (ص) رشت شامل سالن چندمنظوره ورزشی ، سالن آمفی تئاتر ۵۰۰ نفره و رستوران ۵۰۹ نفره ، ۳۲ واحد اقامتی بین ۸۰ تا ۱۲۰ متری احداث شود که اقدامات اجرایی آن طی سال آینده صورت می گیرد.
کمبود نیروی انسانی
وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی و بازنشستگی پرستاران در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت ، تصریح کرد:جهت ارایه خدمات مطلوب به بیمه شدگان جذب نیرو علی الخصوص پرستار ضرورت دارد.
دکتر ابراهیمی گفت:بخش NICU بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ میلیارد تومان جهت ارایه خدمات به بیمه شدگان معطل نیروی انسانی است.
بنا به گزارش خبرنگار لیجار ؛ وی ادامه داد:۵۰۰ نفر نیروی انسانی طی دو سال اخیر در مدیریت درمان استان جذب شده اند بیمارستان رسول اکرم رشت با ۲۵۱ تخت ( ۲۳۲ تخت و ۱۹ تخت اورژانس) و داشتن ساختاری قدیمی نیازمند جذب نیروی پرستار است.
ابراهیمی از تلاش مدیریت درمان در راستای اخذ پروانه بهره برداری بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت خبر داد و گفت:نیل به این مهم نیازمند همکاری بیشتر دانشگاه گیلان است و با اخذ پروانه بهره برداری مشکل کمبود نیروی انسانی نیز رفع خواهد شد.
ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غربالگری
دکتر محمد حسن وکیل زاده معاون درمان مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گیلان نیز در ادامه با بیان اینکه طی ۹ ماهه سال جاری بیش از یک میلیون و ۴۳۲ هزار بیمه شده در مراکز مختلف درمانی تامین اجتماعی در استان ویزیت شده اند ، گفت:حدود یک میلیون نسخه دارو توسط مراکز دارویی ملکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان پیچیده شده و بالغ بر ۴ میلیون قلم دارو نیز تحویل بیمه شدگان در مراکز ملکی شده است.
وی خاطرنشان کرد:بیش از ۱۶۵ هزار نفر طی ۹ ماهه سال جاری جهت انجام آزمایش مراجعه کرده ، ۷ هزار نفر خدمات MRI دریافت کردند.
دکتر وکیل زاده یادآور شد:طی ۹ ماه سال جاری ، ۱۰ هزار بیمه شده در بیمارستان حضرت رسول بستری شده اند.
وی تصریح کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان اولین استانی است که سیستم نوبت دهی را راه اندازی کرده ، این مجموعه بزرگترین خریدار خدمت و دومین تولید کننده خدمات درمان است.
وی گفت:سازمان موظف است مراکز ملکی رایگان داشته باشد تا خدمات رایگان ارائه دهد و همچنین زیرساخت ها جهت ارایه خدمات مطلوب باید ارتقا یابند.
دکتر وکیل زاده با اشاره به سطح سواد بالای مردم گیلان در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: خبرنگاران در زمینه فرهنگ سازی و سوق دادن مردم به سمت رعایت اصول صحیح بهداشتی می توانند درمان تامین اجتماعی را یاری کنند.
وی گفت:کلینیک دیابت در بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت در حال ارایه خدمات است که ضرورت دارد جهت هدایت بیماران دیابتی در راستای بهره مندی از خدمات کلینیک دیابت و تشکیل پرونده ، فرهنگ سازی شود چرا که با درمان به موقع می توان علاوه بر نجات جان بیمار از افزایش هزینه های درمان جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی در زمینه غربالگری تصریح کرد:غربالگری سرطان سینه ، سرطان دهانه رحم ، سرطان روده بزرگ و … در مراکز تامین اجتماعی در حال انجام است که با آگاه سازی مردم می توان از بروز بسیاری از بیماری ها و شدت آن پیشگیری کرد.
دکتر وکیل زاده یادآور شد:در سطح استان ، روزانه بین ۴ تا ۵ هزار نفر از سیستم نوبت دهی غیر حضوری اقدام به نوبت گیری می کنند که این سیستم در راستای ارایه خدمات مطلوب نیازمند ارتقا است.
انعقاد قرارداد با مراکز درمانی ناباروری
دکتر محمد مهدی زهرابی سرپرست معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمات درمانی است ، خاطرنشان کرد:۲۳۴۷ مرکز با درمان تامین اجتماعی استان طرف قرار داد هستند و طی ۹ ماهه سال جاری ۷ میلیون و ۲۸۹ هزار و ۹۵۱ مورد خدمت خریداری شده است.
وی با بیان اینکه طی سال جاری مبلغ هزینه شده برای بیمه شدگان ۱۲ هزار میلیارد تومان است ، گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان طی سال جاری در پرداخت هزینه های بیماران رشد ۶۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
بنا به گزارش خبرنگار لیجار ؛ دکتر زهرابی در خصوص اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان در حوزه جوانی جمعیت اذعان کرد:در حوزه جوانی جمعیت با مراکز درمانی ناباروری قرار داد منعقد شده و با کارشناسان مامایی نیز انعقاد قرارداد در حال انجام است.
سرپرست معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان خاطرنشان کرد:طی سال جاری ۱۵۴۹ پرونده در حوزه ناباروری تشکیل شده است و ۸۱ میلیارد نیز در این خصوص پرداخت شده که بیانگر رشد ۵۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی یادآور شد:مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به بیماران سخت و صعب العلاج نیز مبلغ ۷۰ میلیارد ریال کمک هزینه پرداخت کرده است.
دکتر زهرابی انعقاد قرارداد با مرکز تصویربرداری و مرکز اوتیسم در شرق استان گیلان را از دیگر خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان عنوان کرد.
وی گفت:نظارت بر درمان و همچنین کیفیت خرید خدمت و بازرسی در این حوزه از دیگر اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی بوده است.
دکتر زهرابی گفت:راه های ارتباطی بیمه شدگان با اداره نظارت و بازرسی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان از طریق تماس و ارسال پیامک در پیام رسان های ایتا ، بله و سروش با شماره ۰۹۹۱۹۲۷۳۴۳۶ و در ساعات اداری با شماره ۰۱۳۳۳۲۲۴۸۲۱۷ می باشد.
وی گفت:مردم می توانند شکایات خود در خصوص اخذ زیر میزی و همچنین انتقادات و پیشنهادات خود را با تماس با این شماره ها اطلاع رسانی کنند و مراکزی که تخلف کرده باشند لغو قرارداد خواهند شد.
وی دریافت کدرهگیری توسط بیمه شدگان در هنگام مراجعه به مراکز درمانی را از راه های پیشگیری از وقوع تخلفات عنوان کرد و گفت:بیمه شدگان در هنگام مراجعه به مراکز درمانی کارت ملی خود را همراه داشته باشند.
ارایه خدمات متعدد در بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت
دکتر پرویز گلچین سرپرست بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) رشت نیز در این نشست گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۹۹۱۵ بیمار در این بیمارستان بستری و از خدمات این بیمارستان بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه در نه ماهه اول سالجاری ۳۲۸۰ مورد MRI در بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) رشت انجام شده است ، گفت: جهت رفاه حال بیمه شدگان عزیز واحد MRI بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت در دو شیفت صبح و عصر فعال بوده و بیمه شدگان می توانند جهت دریافت نوبت با ارائه نسخه الکترونیکی پزشک معالج روزانه از ساعت ۸ صبح لغایت ساعت ۱۹ به واحد MRI این بیمارستان مراجعه نمایند .
سرپرست بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت در خصوص اجرای طرح در مراکز ملکی سازمان از سال ۹۵ برای ۶ گروه از بیماران دیابتی، فشار خون، بیماریهای قلبی و عروقی، اعصاب و روان، کم کاری تیروئید و بیماریهای مزمن ریوی خاطرنشان کرد:هدف از این اجرای این طرح کاهش مراجعه غیر ضروری مستقیم بیمار به پزشک متخصص، پایش بیماران مزمن با تشکیل پرونده سلامت الکترونیک، کاهش عوارض بیماریهای مزمن، کنترل بی رویه مصرف دارو و خدمات درمانی و افزایش کیفیت خدمات تخصصی و عمومی است.
وی یادآورشد:در راستای اجرای این طرح، در نه ماهه اول سالجاری تعداد ۲۹۳۰ پرونده بیماریهای مزمن در این بیمارستان تشکیل شده است.
وی در ادامه افزود: بر اساس این طرح، پس از تشکیل پرونده الکترونیکی ، بیماران توسط پزشک عمومی مورد معاینات دوره ای قرار گرفته و در صورت نیاز جهت تکمیل درمان خود به پزشک متخصص ارجاع داده می شوند .
Sunday, 24 November , 2024