رشت-هویت گیلان:سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان در دومین همایش تجلیل از فعالان برتر اکوسیستم کارآفرینی استان از صدور ۶۷ مجوز کار آفرینی در گیلان خبر داد و افزود: باتوجه به مسائل و مشکلات فراوانی که بخش صنعت متحمل می شود به عزم جدی برای شناسایی مشکلات و ارائه راهکار نیاز داریم.

به گزارش هویت گیلان به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، امروز و در دومین همایش تجلیل از فعالان برتر اکوسیستم کارآفرینی استان که به همت کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کشور و ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت گیلان برگزار شد، از کارآفرینان و فعالان برگزیده و تاثیرگذار در اکوسیستم کارآفرینی استان با حضور حق شناس استاندار، احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، علی لقمانی سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و جمعی از مسئولان تقدیر شد.

صدور ۶۷ مجوز کار آفرینی در استان گیلان

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان در این همایش با بیان اینکه براساس درگاه ملی مجوزها از ابتدای سال تاکنون ۶۷ مجوز کار آفرینی صادر شده است، افزود : باتوجه به مسائل و مشکلات فراوانی که بخش صنعت متحمل می شود به عزم جدی برای شناسایی مشکلات و ارائه راهکار نیاز داریم.
علی لقمانی راه اندازی کسب و کار را یک علم دانست و افزود: باید با علم و نوآوری و خلاقیت به کسب و کار نگریست.

وی تاکید کرد : متاسفانه در کشورما توسعه متوازن صورت نگرفته و در سنوات گذشته منابع، نقدینگی و اعتبارات به درستی توزیع نشده است. همچنین در این استان منابع انسانی درحال هدر رفتن است و بسیاری از جوانان و فارغ التحصیلان در رده های مختلف بیکار هستند و شرایط صنعتی و کشاورزی استان اجازه اشتغال به آنها نمی دهد.

لقمانی تاکید کرد: جوانان ما با این حقوق و دستمزد حاضر به کار نیستند و در کارخانه ها با کمبود نیروی کار مواجهیم و افراد شاغل نیز کار را ترک می کنند؛ اگر بخواهیم حقوق و دستمزد را متناسب سازی کنیم کارفرما با مشکل مواجه می شود.

وی با بیان اینکه در استان کسب و کارها علمی نیست، گفت: تولید کننده ای موفق خواهد بود که محصولات صادرات محور تولید کند و بتواند آن را صادر کند. در گیلان فارغ التحصیلان ما مهارت کافی ندارند و در برخی از مواقع از دانش لازم برخوردار نیستند.

وی اظهار کرد: دراین استان شرایط سرمایه گذاری سهل نیست و زنجیره ارزش مورد توجه قرار نمی گیرد و بسیاری از ظرفیت های این خطه مغفول مانده که نیازمند عزم جدی است. باتوجه به محدودیت منابع و اعتبارات باید از مشاوره ها برای افزایش بهره وری کمک بگیرم.

انجمن مراکز مشاوره و خدمات کار آفرینی استان گیلان بیش از یک دهه در حال ارائه خدمات به فعالان اکوسیستم کار آفرینی استان است و هم اکنون با بیش از ۷۵ عضو در حوزه خدمات، صنعت، کشاورزی و تولید به بنگاه‌های اقتصادی خدمات می دهند.

در این همایش از بهترین صادر کننده‌های نمونه سال، شرکتهایی که بیشترین اشتغالزایی در حوزه های مختلف و واحدهایی که کمترین نرخ ترک کار را دارند نیز تجلیل شد.