رشت-هویت گیلان:فرماندار رشت از تولید روزانه 220 تن گوشت مرغ در شهرستان رشت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری هویت گیلان ؛ مهندس علی فتح اللهی فرماندار رشت در شامگاه یکشنبه ۲۲ فروردین بصورت شبانه و سرزده از فعالیت کشتارگاه طیور سپیدرود، وضعیت رعایت مسائل و پروتکل های بهداشتی و فرایند تولید مرغ از زمان ورود محموله های مرغ زنده، کشتار، بسته بندی، نگهداری در سردخانه و در نهایت حمل بهداشتی مرغ های کشتار روز بازدید نمود.
فرماندار رشت در این بازدید به اهمیت نقش کشتارگاه های طیور در بهداشت عمومی جامعه اشاره کرد و افزود: برای پیشگیری از بروز و شیوع بسیاری از بیماریهای طیور و نقش کشتارگاههای طیور در این رابطه ضروری است نهادهای مربوطه بصورت مستمر بر فعالیت این واحدها نظارت داشته باشند.
وی افزود: از ۷ کشتارگاه فعال در استان، ۳ کشتارگاه طیور در شهرستان رشت در حال فعالیت می باشند که بطور میانگین حدود ۲۲۰ تن در طول شبانه روز کشتار انجام داده و با نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت مقدار مورد نیاز به بازار عرضه می گردد.
فتح اللهی در ادامه با تاکید بر ضرورت تامین ۱۰۰ تن گوشت روزانه مورد نیاز شهرستان رشت، افزود: بایستی هماهنگی لازم بین حلقه های زنجیره ی تولید مرغ و علل الخصوص چرخه توزیع آن در شهرستان برقرار شود تا برای تامین گوشت مورد نیاز ایام ماه مبارک رمضان با مشکل مواجه نشویم.
فرماندار رشت با تاکید بر حمایت از ظرفیت های تولیدی داخل کشور، خاطر نشان کرد: تولیدکنندگان با تولید کالای با کیفیت و مردم نیز با مصرف کالاهای تولید داخل نقش موثری در تحقق شعار سال ایفا میکنند و همراهی مردم در خرید این اجناس موجب دلگرمی و انگیزه فعالان این بخش می شود.
https://hoviyategilan.ir/?p=701
Friday, 15 November , 2024